FRT foloseste serviciile de emailing Newsman

de Admin Presă

NewsMAN, platforma online de gestionare a newsletterelor dezvoltata de Dazoot Software, este apreciata nu numai de companiile de IT sau telecomunicatii, ci si de sportivi, mai exact de jucatorii de tenis.

Federatia Romana de Tenis a ales sa utilizeze serviciile complete de newslettering oferite de NewsMAN, prin platforma online www.NewsMAN.ro. De la crearea newsletterelor si trimiterea acestora, gestionarea de campanii si posibilitatea analizei complete a statisticilor si pana la integrarea si conectarea cu platformele sociale cele mai populare (Facebook, Twitter, Linked In), NewsMAN confera Federatiei Romane de Tenis posibilitatea de a administra in modul cel mai eficace oportunitatile postei electronice.

Serviciile mai sus mentionate precum si multe alte facilitati oferite de platforma NewsMAN sunt accesibile la preturi foarte avantajoase, astfel incat orice campanie de e-Mail marketing sa fie eficienta din punct de vedere economic si functionala din punct de vedere tehnic, pana in cel mai mic amanunt.

Prin continua imbunatatire a serviciilor oferite clientilor sai, NewsMAN isi propune sa puna la dispozitia oricarei afaceri sau organizatii cu activitate online puterea newsletterelor si a campaniilor de e-Mail marketing. Pentru mai multe informatii, la adresa www.newsman.ro puteti gasi tot ce va intereseaza din domeniul newsletterelor.


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile

Postat în Presă, 0 comentarii