New features by Gmail

de Admin Noutati

Cu ideea de a isi surprinde placut clientii si de a diversifica meniul, Gmail a venit cu solutii noi.

Sub deviza Meet the new inbox, Gmail se pare ca este pregatit sa faca fata oricarei provocari sau critici.

Vine in ajutorul clientilor cu mai multa organizare si  mai multe schimbari, menite sa usureze  munca utilizatorului:

1.  O casuta pentru site-urile de socializare. Pentru a accesa cu usurinta si mai rapid You Tube, Google + sau site-urile pe care le urmarim constant. Primesti notificare ori de cate ori un prieten te-a taguit intr-o poza, altul a postat un video sau primesti invitatii catre  evenimentele care te intereseaza.

2.  Promotii si oferte. Pentru tot ceea ce este nou si ne intereseaza.  Un restaurant cu oferta speciala pentru aniversari, o vacanta la un pret bun sau reduceri la o colectie de haine. Orice sansa de economie este binevenita iar noul Gmail vine in sprijinul descoperirii noilor promotii. View and save!

3.  O caseta speciala pentru achitarea facturilor, pentru confirmare comenzi sau  pentru a fi la zi cu platile.  Putem achita mai rapid, putem primi confirmarea a unei comenzi,  si a dimininua sansele de a uita o plata.  Reamintirea fiind facuta de Gmail.

Nicio stire  nu o ratam cu noile updates.

Gmail ne-a surprins placut, cu modalitati de a pune ampreta asupra unui aspect ce face parte din viata noastra cotidiana.    Mai asteptam noutati!

 

 

 

 

 


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile

Postat în Noutati si etichetat , , , , 0 comentarii