Black Friday Summit: Cum pregătești campania de Black Friday pentru magazinul online

de Florina Coca Black Friday
webinar-cum-pregatesti-campania-black-friday

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, atât de către comercianți, cât și de către consumatori.

Analizând performanța campaniilor de marketing din anii anteriori, putem concluziona că principalul factor diferențiator pentru succes este însăși pregătirea din timp a calendarului de promovare.

Așadar, nu lăsa pe ultima sută de metri pregătirea campaniilor de email marketing de Black Friday și începe de acum să pui la punct totul.

Nu magazinele cu 1-3 campanii aleatoare au făcut diferența, ci acelea care au luat planificat în detaliu toată perioada alocată pentru Black Friday, incluzând toate etapele utile pentru consumatori, în special cele premergătoare evenimentului.

În parteneriat cu Gomag, una dintre cele mai populare platforme eCommerce din România, am organizat un webinar special gratuit, despre cum să pregătești campaniile de email marketing pentru Black Friday.

Evenimentul are loc online pe 30 septembrie 2021, ora 16:00 și ține aproximativ 45 minute. Accesează Black Friday Summit și înscrie-te gratuit la atât la webinarul de mai sus, cât și la restul de webinarii utile din program.

Black Friday Summit este de fapt o serie completă de evenimente online gratuite, organizate în perioada 27 septembrie – 1 octombrie 2021. Află în 5 zile cum poți să:

  • folosești la maxim avantajele marketingului digital pentru a obține mai multe conversii;
  • lansezi campanii spectaculoase de email marketing chiar dacă nu ai buget de mii de euro;
  • obții mai multe deschideri și click-uri în lunile noiembrie și decembrie

Înscrie-te eveniment și pregătește-te să-ți faci lista cu cele mai bune practici pentru campania de Black Friday. Nu lăsa totul la întâmplare sau pe ultima sută de metri dacă îți dorești rezultate notabile.

Ne vedem online și până atunci îți dorim spor la pregătiri și la cât mai mulți clienți mulțumiți! Pe curând 😊.


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile