Cum să creezi newslettere captivante pentru Valentine’s Day și Dragobete, în luna iubirii?

de Florina Coca Marketing > Valentine's Day
newsletter valentines campanie emaill

❤️ Love is in the air! E luna iubirii și e forfotă peste tot. Toată lumea la plimbare și la shopping! Tu, ai terminat campaniile de email newsletters pentru Valentine’s Day și Dragobete? Dacă nu, iată câteva idei de bune practici și exemple, ca să creezi newslettere cu conținut captivant, care merg direct la sufletul abonaților. Ar fi păcat să nu trimiți măcar un newsletter. #SpreadTheLove!

Valentine’s Day și Dragobete sunt cele mai populare zile festive din luna iubirii și sunt ocazia perfectă pe care business-urile o folosesc pentru a interacționa cu clienții prin email marketing. Totuși, crearea de conținut cu impact pentru campanii e o provocare pentru multe branduri. În acest articol, vom vorbi despre bune practici și exemple de campanii de email newsletters din luna iubirii

Sfaturi pentru a crea newslettere atractive pentru Valentine’s Day și Dragobete:

  1. Personalizează emailurile: Campaniile de email personalizate au un procent mai mare de deschidere și de engagement față de cele generice. Cu NewsMAN poți să personalizezi ușor newsletterele, folosind orice detaliu colectat despre abonați. Poți adăuga, variable sau tags precum nume, locație, sex sau obiceiuri de shopping.
  1. Folosește subiecte atractive: Subiectul este primul lucru pe care îl văd abonații în inbox, deci este foarte important să fie atractiv. Ia în considerare utilizarea emoji-urilor, a urgenței sau a unei întrebări pentru a face titlul să iasă în evidență.
  2. Adaugă elemente vizuale atrăgătoare:  Fotografiile superbe și întregul design sunt esențiale pentru crearea unui newsletter captivant pentru abonați. Folosește imagini de calitate în newsletter, grafice și animații pentru a adăuga plus de entertainment și entuziasm campaniilor. Animații de tip gif și numărătoare inversă (countdown) le poți adăuga cu drag & drop din editorul de newsletter NewsMAN.
  3. Oferă reduceri sau promoții exclusive: Toată lumea iubește o ofertă bună, iar în luna iubirii este o modalitate excelentă de a arăta clienților că îi apreciezii. Folosește funcția de automatizare emailuri NewsMAN pentru a trimite reduceri sau promoții exclusive abonaților dvs.
  4. Creează un newsletter interactiv: Fă conținutul newsletterului mai tentant prin incorporarea elementelor interactive precum chestionare, sondaje și jocuri. Acest lucru te poate ajuta să păstrezi abonații implicați și să crești interacțiunea cu brandul.

Pentru a salva timp și a fi cât mai simplu, îți recomandăm să creezi emailul pornind de la modele de newsletter Valentine’s, cu tematica Love.

Exemple de template newsletter de Valentine’s Day / Dragobete

modele newsletter valentine love email marketing

Click pe imaginea de mai sus pentru a accesa galeria de template-uri cu tag-ul “love“. Poți încerca să editezi modelul, chiar și fără un cont NewsMAN. Ulterior, poți salva noul newsletter dacă ți-a plăcut.

Exemplu de conținut de e-mail newsletter pentru Valentine’s Day sau Dragobete:

email newsletter ziua indragostitilor

Subiect: ❤️❤️❤️ Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților / Dragobete cu [Nume brand] ❤️❤️❤️!!

Dragă [Nume abonat],

La multi ani de ziua iubirii! Am vrut să rupem un moment din fluxul nostru de lucru, pentru a ne arăta dragostea și aprecierea față de clienți ca tine. Ca să sărbătorești cum se cuvine această zi specială, îți oferim o discount special la toate produsele noastre!

Profită de această ofertă exclusivă folosind codul LOVE20 la check-out. Această ofertă este valabilă doar pentru o perioadă limitată de timp, așa că asigură-te că profiți de ea astăzi!

În plus, am creat și un test distractiv și interactiv pentru a vă ajuta să găsești cadoul perfect pentru persoana iubită. Click pe butonul de mai jos pentru a începe.

Fă testul

Îți mulțumim pentru sprijinul continuu. Sperăm să ai parte de o Zi a Îndrăgostiților plină de dragoste și fericire.

Zi cu iubire să ai!

[Nume brand]

Pentru mai multă inspirație, citește și idei și ponturi campanii de Valentine’s Day.

Urmând aceste bune practici și folosind serviciul de email marketing NewsMAN, poți crea conținut captivant de newslettere pentru luna iubirii, care te va ajuta să te conectezi cu clienții și să construiești relații mai puternice.


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile