De ce să Trimiți Newsletter de Black Friday? 3 Motive + Bonus de Final.

de Florina Coca Black Friday
campanii email black friday

Mai e puțin până la mult așteptatul eveniment de shopping de Black Friday, 11 noiembrie 2022, în România. De fapt, frenezia început deja și fiecare se pregătește în felul lui. Dacă încă stai pe gânduri și nu știi dacă să trimiți sau nu campanii de email sau newslettere de Black Friday, acesta este semnul! 

Iată top 3 motive pentru care ar trebui să trimiți abonaților campanii de email de Black Friday.

1. De Black Friday, chiar așteptăm newslettere cu oferte

newsletter black friday deals

Dacă în mod normal nu se place sa fim asaltați cu zeci de mesaje, de Black Friday chiar așteptăm newslettere cu super oferte. Avem liste cu lucrurile preferate și evident că dorim să vedem ce brand are cel mai bun deal pentru noi.

Așadar, dacă ai un business online, profită de ocazie și trimite campanii de email marketing de Black Friday! Astfel, vei păstra brandul viu în mintea clienților și vei spori vânzările oferind promoții relevante abonaților. 

2. Ca abonați vrem acces VIP la campania de Black Friday, înaintea altora

E timpul să răsplătești loialitatea abonaților existenți și să îi premiezi pe cei interesați de campania de Black Friday!

Creează un formular sau pop-up de abonare și oferă acces timpuriu abonaților la produsele care vor fi în promoție de Black Friday. Informează-i primii, lasă-i să adauge în wishlist produsele preferate și eventual fă o campanie de VIP Pre-Sale special pentru ei. Sigur vor aprecia!

3. Trimite newsletter de Black Friday. Niciun brand nu e prea mic.

send black friday emails

Toată lumea trimite newslettere de Black Friday. Tu de ce nu ai face-o? Decât să rămâi pe-afară, mai bine organizezi rapid o campanie de email marketing dedicată marelui eveniment de shopping. Ar fi păcat să te primești mesaje despre existența unei promoții de Black Friday și să nu ai nimic de zis, nu-i așa?

În plus, niciun brand nu e prea mic pentru Black Friday. Iar, dacă folosești soluția de email marketing potrivită, e mai simplu ca niciodată. Spre exemplu, cu platforma NewsMAN ai template-uri de newsletter cu tematică de BF, ușor editabile, în doar câteva click-uri.

Template Newsletter Black Friday, gata de editat

Îți ia maxim 3 minute să personalizezi un template de newsletter de Black Friday. Ia câteva exemple mai jos.

template newsletter black friday

De asemenea, ai la dispoziție și bannere de Black Friday pe care le poți personaliza rapid. Nu uita nici să inserezi un countdown timer în newsletter și gifs pentru un plus de suspans și dinamism.

Și dacă nu știi ce fel de campanii de email să trimiți de Black Friday, iată un articol util cu 10 idei de newslettere de Black Friday.

BONUS trimitere campanii de email de Black Friday

Felicitări că ai citit până la finalul articolului! Acum că ai toate motivele să trimiți campanii de email newsletter de Black Friday, avem o surpriză pentru tine: un bonus de 7% discount, dacă ești utilizator nou al platformei NewsMAN. Codul este: GOBLACK7. Îl poți introduce la checkout.

Discount NewsMAN Black Friday

Ce zici, dai startul campaniilor de Black Friday? Click mai jos pentru a te înregistra și a trimite acum newslettere pentru Black Friday.

În schimb, noi la NewsMAN te asigurăm că îți vom livra campaniile de email 100%, fără downtime. Și dacă ai nevoie de ajutor, intră pe live chat-ul de pe site sau trimite un scurt e-mail la info@newsman.ro și te ajutăm cu drag.


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile