Email IN – sau cum sa transformi orice mail in newsletter

de Catalin Constantin Noutati

Inca de cand am lansat Newsman, am avut acest feature ON, dar sub o forma oarecum mai rudimentara. La inceput suporta doar Email IN to list, dupa am adaugat Email IN to list and segment iar acum e totul customizabil.

Ce inseamna Email IN ? Well, e chiar simplu. Email IN este o adresa de mail la care se pot trimite mesaje (mailuri), ea avand rolul de a captura mesajele si a le redistribui mai departe catre toata lista sau catre un sub set al listei (segment).

In traducere, ca sa trimiti un newsletter, poti sa folosesti ORICE editor de mail cu care esti deja obisnuit, inclusiv Outlook sau Gmail sau Thuderbird. Sunt suportate inclusiv pozele inline si atasamentele.

Noul Email IN permite in plus trimiterea la mai multe Segmente si eliminarea necesitatii de confirmare a newsletter-ului (la Newsman toate newsletterele sunt moderate).

Email IN Newsman Setup

Setare Email IN - Newsman Newsletter

Daca in site-ul tau exista deja un script care genereaza continut HTML pentru newsletter, poti face integrarea cu Newsman foarte rapid. In loc sa trimiti acelasi mesaj la toata lista locala, importi lista in Newsman si trimiti la o singura adresa (cea de Email IN). Don’t worry, avem filtre care fac automat varianta plain text (diacritice safe) sau care adauga automat social sharing newsletter header si footer-ul cu link-urile de dezabonare (best practices requirement).

Pentru cei mai batrani dintre noi, care au prins anii de glorie ai Linuxului, acest feature este inspirat din Ezmlm idx (mailing list manager pentru Qmail).


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile

Postat în Noutati si etichetat , , , , , 0 comentarii