Email marketing: 5 funcții NewsMAN care îți salvează timp

de Florina Coca Marketing
email-marketing-functii-salvatoare-timp

Cu toții iubim lucrurile care ne salvează timp. Fie că e vorba de viața de zi cu zi sau de muncă, întotdeauna ne bucurăm când putem face ceva mai rapid pe care nu îl puteam face înainte.

Astăzi este despre cum poți salva timp cu platforma NewsMAN când faci email marketing pentru business-ul tău sau pentru clienții tăi.

Iată care sunt top 5 cele mai utile funcții ale platformei de email marketing NewsMAN care îți salvează timp:

1. Export-import template newsletter

Deși știm cu toții că timpul de creare a unui newsletter e mai scurt folosind editorul drag & drop decât cel HTML, apreciem totuși dacă se poate să îl avem de-a gata.

Aici intră în scenă funcția de export-import template newsletter din NewsMAN. Dacă ți-ai creat un template de newsletter care îți place mult și ai nevoie să îl muți în alt cont NewsMAN sau într-o altă listă, atunci folosește-o și rezolvi rapid.

export-import-template-newsletter

2. Export-import automatizări email marketing

În email marketing, flow-urile de automatizări sau altfel spus seriile de email-uri automate sunt în sine o modalitate de economisire timp, deoarece nu pierzi timp să faci manual campaniile.

Dacă un exportul și importul unui simplu template de newsletter ne face viața mai ușoară, imaginați-vă că funcția export și respectiv import automatizare ne economisește de 3 ori mai mult timp.

export-import-automatizare-email-marketing-2

Ți se par utile funcțiile? Dacă da, le poți încerca în platforma de email marketing NewsMAN. Click mai jos pentru a crea un cont, iar dacă ai nevoie de ajutor, nu exista să intri pe live chat și te ajutăm rapid.

3. Programare multiplă newsletter

Una dintre cele mai utile funcții atunci când derulezi campanii de email marketing importante și ai nevoie să salvezi timp este programare multiplă a newsletter-ului, cu confirmare automată.

Spre exemplu, ai terminat un newsletter și este după-amiaza, iar în calendarul de email marketing ai notat că trebuie trimis mâine la un segment și poimâine la alt segment de abonați. Atunci, funcția de programare multiplă face exact ce ai nevoie în câteva click-uri și astfel nu mai trebuie să pierzi timp în alte zile.

programare-multipla-newsletter

4. Salvare rânduri newsletter 

Funcția salvare rânduri din newsletter îți permite să salvezi rapid anumite orice parte din newsletter pe care crezi că o refolosi în newslettere viitoare.

Spre exemplu, poți salva header și footer newsletter care sunt de obicei informații repetitive precum logo, informații contact, linkuri rapide și social media.

Mai poți salva butoane deja customizate într-un anumit fel și seta cu linkuri, ori diverse bannere din newsletter.

salvare-randuri-newsletter

5. Duplicare și export-import formulare abonare

Una dintre bunele practici recomandate în email marketing, este construirea bazei de abonați prin propriile mijloace, prin intermediul clasicelor formularele de abonare la newsletter.  De aceea, e important să avem pe site diverse formulare de înscriere, ușor de folosit, atractive, conforme cu GDPR și cât mai user-friendly.

Ca atare, platforma de email marketing cu care lucrăm, ar trebui să ne permită să creăm rapid astfel de formulare de abonare la newsletter, în funcție de necesitățile noastre. Cu siguranța, vom avea nevoie de mai multe, ex. formular general, din pagina blog, formular sau pop-up campanii speciale etc.

Pentru a salva timp. soluția NewsMAN de trimitere campanii de email, vine în ajutor cu funcția de duplicare formulare abonare, care îți permite să duplici un formular și ulterior să editezi rapid ce vrei să fie diferite pentru al doilea:

duplicare-formulare-abonare-newsletter

De asemenea, există și funcția de export-import formulare abonare pentru cazul în care ai nevoie să muți formularul de pe o listă pe alta sau de pe un cont pe altul:

export-import-formular-abonare-newsletter

Sperăm ca să îți fie de folos cele 5 funcții salvatoare de timp din platforma de email marketing NewsMAN (export-import template newsletter, export-import automatizări email marketing, programare multiplă newsletter, salvare rânduri newsletter și duplicare și respectiv export-import formulare abonare la newsletter).

Dacă ți-au plăcut funcțiile prezentate și vrei să le încerci, apasă pe butonul de mai jos:

Pentru întrebări, intră te rog pe live chat-ul de pe website sau scrie-ne la info@newsman.ro. Îți urmă spor la conversii și la cât mai mulți clienți mulțumiți!


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile