NewsMAN plugin pentru Microsoft Dynamics 365 (ex CRM)

de Florina Coca Noutati

Microsoft Dynamics 365 este o linie de aplicații software pentru planificarea resurselor întreprinderii (ERP) și pentru managementul relațiilor cu clienții (CRM), ce vă permite să vă conectați și să vă centralizați finanțele, vânzările, serviciile și operațiunile pentru a raționaliza procesele de afaceri, a vă îmbunătăți interacțiunile cu clienții și a stimula creșterea veniturilor.

CRM-ul stochează informații despre clienții dvs. (istoricul achizițiilor, veniturile generate, oportunitățile de up-selling și cross-selling), ceea ce vă ajută să preziceți comportamentul și nevoile acestora și vă permite astfel să urmăriți și să îmbunătățiți relația cu aceștia pentru a vă asigura că sunt fericiți și vor continua să utilizeze produsele și serviciile dvs.

La NewsMan am înțeles importanța principiilor Microsoft Dynamics 365 și că este de real folos firmelor, fiind utilizat la scară largă. Pentru a gestiona mai simplu contactele din Microsoft Dynamics 365, a le trimite ușor și rapid newsletter și  a menține în același timp baza de date actualiză în ambele aplicații (NewsMan și Microsoft Dynamics 365), am lansat pe GitHub, noul plugin Newsman pentru Microsoft Dynamics 365.

Pluginul permite adăugarea și sincronizarea contactelor din listele de marketing Microsoft Dynamics 365 în segmentele de abonați din contul NewsMan.

Pentru a conecta Microsoft Dynamics 365 cu Newsman, vă rugăm urmați pașii din linkul de mai jos:

https://github.com/Newsman/Dynamics-CRM-Newsman

Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile