Newsman susţine aventura Wanderlust

Wanderlust înseamnă un proiect realizat de  doi tineri  designeri  (Vlad Carp şi Sebastian Tiplea)  care  uniţi de pasiunea pentru fotografie şi film au adus în ochii publicului specializat valorile României la o calitate mare.

Newsman îi susţine pe cei doi curajoşi dornici de aventură ce vor crea proiectul într-o manieră artistică .

În această vară vor  realiza un proiect documentar despre ţara noastră, despre valorile ei şi despre punctele de atracţie turistice sau cele ce nu se alfă încă pe  harta destinaţiilor de vacantă. Vor evidenţia  bogăţia naturală şi peisajele unice care aduc unicitatea teritoriului nostru.

Proiectul  se va desfăşura în perioada 18 iunie 2013 – 18 iulie 2013, timp în care vor  parcurge principalele puncte de atracţie ale României. Traseul va cuprinde atât toate lanţurile muntoase din România, cât şi rezervaţiile naturale din Delta Dunarii şi Litoral.

Ideea poate suna multora ca fiind departe de originalitate, descoperirea României fiind pentru mulţi o idee ce au pus-o deja în practică, însa ceea ce  face diferenţa este calitatea imaginii, a conceptului şi mai ales a naraţiunii.

Newsman crede în acest proiect care va deveni memorabil şi care va fi mai mult decât o poveste narativă, o lecţie despre calitate şi ambiţie.

Pentru mai multe detalii, site-ul lor vă stă la dispoziţie  www.wander-lust.ro

Postat în Noutati si etichetat , , , , , 0 comentarii

Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile