Descoperă noile Funcții Smart de Email Marketing: NewsMAN Omni-Search, Cont de Agenții și Rânduri fixe

de Florina Coca Marketing
noi-functii-email-marketing

Cu entuziasm, în plin sezon festiv, te anunțăm oficial de lansarea a 3 noi funcții smart în platforma de email marketing NewsMAN. E vorba de opțiuni inteligente, care cresc gradul de uzabilitate al platformei și îți fac viața mai ușoară.

Să vedem rapid despre ce e vorba.

NewsMAN Omni-Search, căutare Smart 3 în 1: în cont, ajutor online și pe blog

Ți-ai dorit vreodată să ai superputerea de a căuta în 3 locuri deodată fără să dai o grămadă de clickuri? Ei bine și noi ne-am dorit acest lucru pentru utilizatorii NewsMAN! Așa s-a născut ideea de NewsMAN Omni-Search, o funcție care să facă posibilă căutarea rapidă avansată în toate resursele noastre de email marketing: cont, ajutor online și blog.

Galerie foto NewsMAN Smart Email Marketing Search:

Funcția de căutare inteligentă NewsMAN vine cu filtre predefinite și autocomplete. Doar tastezi un cuvânt și pe ecran îți sunt returnate rezultatele imediat din toate 3 resurse amintite mai sus. Vei vedea pe ecran rezultate relevante din tot contul NewsMAN, din baza de ajutor online (knowledgebase cu resurse educaționale de email marketing) și din blogul NewsMAN. 

CTRL+K și îți apar sugestiile de filtre: ex. email, domeniu, abonați, liste, template, newsletter, automatizări, sms, smtp etc. 

Cont de Email Marketing și SMS pentru Agenții 

email-marketing-si-sms-cont-agentie

Nu ai timp să te ocupi de campaniile de email și sms marketing și dorești să dai acces limitat unei agenții? Sau, ești agenție de marketing și ai nevoie să gestionezi mai multe conturi de clienți chiar din contul tău NewsMAN? Dacă da, acum aceste lucruri sunt posibile cu noua funcționalitate de cont NewsMAN pentru agenții.

Cum funcționează contul NewsMAN pentru agenții?

Poți activa funcția contul NewsMAN de email marketing și sms pentru agenții în 3 pași simpli:

a) dacă ești agenție:

  1. creezi un cont pe newsman.ro
  2. soliciți pe email alocare ID de agenție
  3. trimiți clientului tău ID-ul și acesta te va adăuga ca sub-user la contul lui. 

b) dacă ești clientul unei agenții, rogi agenția să creeze un cont NewsMAN și să ceară alocarea de ID de agenție, pe care să ți-l trimită ulterior.

ID-ul de cont de agenție NewsMAN poate fi furnizat clienților tăi, iar aceștia îți vor da acces la listele de abonați pe care ei doresc să le gestionezi. Acestea vor apărea în contul tău NewsMAN. 

Editor creare newsletter cu rânduri fixe, ce permit mass update 

Ne place să salvăm timp când e vorba de crearea unui newsletter, iar pentru acest lucru avem nevoie de diverse funcții ale platformei de email marketing. Spre exemplu, orice opțiune ce înseamnă refolosire de conținut, ex. reutilizare: template trimis, automatizare, formular de abonare, rânduri din template etc, ne ajută să economisim timp când creăm campaniile de email. 

În unele cazuri totuși, simpla refolosire de conținut nu e suficientă. Spre exemplu, ce faci dacă ai multe rânduri de newsletter salvate, ex. header, footer, banner principal etc și ai nevoie de un update? Unde mai pui că sunt prezente la rândul lor și în câteva draft-uri de newsletter? 

Deja destul de lucru..Așa a apărut noua funcție curentă de rânduri fixe în newsletter, ce permite mass update.

Cum funcționează rândurile fixe din newsletter?

Rândurile fixe din newsletter vin în completarea funcției deja existente de salvare rânduri refolosibile din email template. Noua opțiune permite însă editarea unui rând și marcarea acestuia ca rând fix, update-urile realizându-se în orice conținut în care acel rând fix există.

Te invităm să descoperi noile funcții inteligente de email marketing, care te ajută să:

  • ai acces mai rapid la elemente din contul tău sau la conținut educativ (NewsMAN Omni-Search – căutare smart 3 în 1 în cont, knowledgebase online și blog)
  • activezi un cont de email marketing NewsMAN pentru agenții
  • salvezi timp în editarea de rânduri sau template-uri de newsletter (rânduri fixe cu mass-update).

Sperăm că îți vor fi utile aceste opțiuni și dacă nu folosești deja platforma NewsMAN, te invităm să o încerci chiar acum. Click mai jos, pentru a crea un cont gratuit de email marketing:



Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile