Trimiteți Newslettere Criptate SSL cu NewsMan

de Florina Coca Noutati
ssl_newsletter_newsman
SSL NewsLetter via NewsMAN

Comunicarea securizată online

Comunicarea securizată în mediul online este un factor primordial pe care trebuie să îl aveți în vedere atât în derularea campaniilor dvs. de email marketing, cât și în interacțiunea cu clienții prin intermediul site-ului.

Nivelul de securitate este important, mai ales când informațiile sunt în tranzit, deoarece atunci datele sunt vulnerabile și pot fi monitorizate, editate sau capturate.

Ce este SSL și la ce folosește?

În 1994, NetScape a dezvoltat SSL (Secure Sockets Layer) – un protocol criptografic de securitate care folosește un canal de comunicație privat între servere și browsere și totodată asigură că serverele la care se efectuează conexiunea sunt cele corecte.

Utiilizarea sa este ușor recognoscibilă, fiind reprezentat grafic printr-o pictogramă cu lacăt verde.

SSL în Email Marketing

Când cineva primește un mail cu noutăți de la dvs., are instant o imagine pozitivă dacă la securitatea transmiterii mesajului vede că mesajul a fost transmis printr-un protocol de securitate sporită.

Dacă destinatarul dorește să deschidă newsletterul în browser, va observa marcajul verde al unei conexiuni securizate (dacă mailul este trimis via NewsMan)

Cu NewsMan, trimiteți newslettere criptate SSL clienților și astfel transmiterea informațiilor online este perfect securizată. Certificatele SSL sunt obtinute prin LetsEncrypt

Toți clienții NewsMan beneficiază de:

  • criptarea e-mail-urilor în timpul transmiterii acestora;
  • criptarea la outgoing email trafic inslusiv, dacă serverul de destinație permite;
  • versiunea online securizată a newsletterelor;
  • formulare de abonare la newsletter complet securizate.

Toate acestea, creează un climat de încredere abonaților, ceea ce înseamnă o mai bună rată de deschidere a e-mailu-rilor și conversii sporite.

De asemenea, pe fondul securității sporite, oamenii vor opta mai rapid pentru primire comunicări prin mail securizate și se vor simți în siguranță să își actualizeze datele, atunci când au nevoie.

SSL pentru site-ul Web

Începând cu iulie 2018, odată cu lansarea versiunii de browser Chrome 68, Google a publicat pe blog-ul său că site-urile cu protocol non HTTPS vor fi marcate ca Not Secure, lucru care se întâmplă în prezent.

NewsMan vă recomandă să folosiți SSL și pentru site-uri. Pentru acest lucru, puteți apela la servicii precum:


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile