Vrei certificarea TRUSTED pentru magazinul online? Ai AUDIT GRATUIT în perioada 13-15 noiembrie 2020

de Florina Coca Noutati
certificare-trusted-magazin-online

Programul național de certificare a magazinelor online din România TRUSTED.ro oferă AUDIT GRATUIT magazinelor online lansate în 2020 sau celor care urmează să se lanseze în următoarele 3 luni.

Auditul este menit să vină în sprijinilor antreprenorilor la început de drum în comerțul online și în urma acestuia magazinele online au posibilitatea de a obține certificarea TRUSTED, care conferă un plus de încredere consumatorilor.

Oferta de Audit Gratuit Trusted.ro pentru magazinele online, face parte din campania Black Friday și este valabilă în perioada 13 – 15 noiembrie 2020. Pentru a o accesa, magazinele online trebuie să se înscrie pe trusted.ro și să specifice la comentariii codul BLACKFRIDAY2020.

Auditul se va face în baza a 34 de criterii legate de aspecte legislative, GDPR și bune practici în e-Commerce.

Afișarea unei certificări de magazin de încredere TRUSTED, îți va întări imaginea brand-ului în fața consumatorilor și oamenii vor înclina mai rapid să ia decizii de cumpărături.

trusted.ro

Citește mai mult pe blogul Trusted.

Folosește butonul de mai jos pentru a înscrie magazinul pe trusted.ro și a obține auditul gratuit și apoi certificare TRUSTED în urma acestuia. Completează formularul de pe site, alege opțiunile dorite și NU UITA să scrii la comentarii codul BLACKFRIDAY2020 pentru a beneficia de audit gratuit.

Dacă ai întrebări, poți scrie un e-mail la contact@trusted.ro


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile