Cum sa-ti deschizi instant un magazin online? Acceseaza platforma StartUP a partenerilor nostri de la ContentSpeed!

de Admin Presă

banner

 

Peste 10 milioane de romani au acces la internet” este concluzia unui studiu BRAT realizat in 2015. Mediul online a devenit un veritabil canal de comunicare, dar si o oportunitate de a face bani. Daca esti in cautare de idei de afaceri, comertul online este alegerea perfecta. Comertul electronic are avantajul de a putea fi dezvoltat pe orice domeniu de activitate. Tot ce ai nevoie, indiferent de produsul sau serviciul pe care vrei sa-l comercializezi online, presupune o idee buna, o viziune de ansamblu a pietei, multa munca si bineinteles un magazin online.

La prima vedere crearea unui magazin online pare un lucru destul de greu, care ocupa mult timp si necesita cunostinte specifice de IT. Trebuie sa pui la punct sistemul de livrare, metodele de plata, design-ul, etc, iar dupa lansare magazinul are nevoie de upgrade-uri constante.

ContentSpeed iti sare in ajutor cu platforma StartUp! Aceasta este foarte usor de utilizat si nu necesita studii de specialitate. Iti poti crea aproape instant un magazin online si il poti aduce la capacitate maxima intr-un mod facil.

StartUp la cheie (link to: https://www.contentspeed.ro/preturi.html)

ContentSpeed lanseaza o campanie destinata sustinerii demersurilor antreprenoriale in mediul online. Pentru a da un impuls tuturor antreprenorilor, pana pe 31 Mai 2016 orice abonament anual beneficiaza de o reducere de 30%!

Vrei sa-ti deschizi un magazin online dar nu stii de unde sa incepi? Iti place platforma dar nu ai timp sa faci toate setarile? ContentSpeed se ocupa de tot! Prin oferta „StartUp la cheie” agentia ofera o gama variata de servicii aditionale precum importul initial al produselor pe site, setup si training. Niciodata nu a fost mai simplu sa iti deschizi o afacere online!


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile

Postat în Presă si etichetat , , , , 0 comentarii