GRATUIT: 3 luni serviciu trimitere newsletter pentru ONG-uri, asociații și agenții guvernamentale

de Florina Coca Noutati

Având în vedere impactul COVID-19 și criza de sănătate cauzată de acesta, economia se află în plin declin și e nevoie să fim mai aproape unii de alții pentru a găsi soluții salvatoare, menite să ne ajute să trecem cu bine această perioadă.

În aceste momente dificile, informarea corectă a publicului este deosebit de importantă, iar cel mai la îndemână mijloc rămâne e-mailul care e rapid, accesibil și preferat de majoritatea oamenilor.  Prin urmare, dorim să sprijinim ONG-urile, asociațiile și agențiile guvernamentale în misiunea lor de a informa publicul și a răspândi rapid informațiile utile pe care le au de comunicat.

În acest sens, oferim 3 luni de abonament GRATUIT la serviciul de trimitere newsletter pentru orice ONG sau agenție guvernamentală ori asociație. 

Așadar dacă reprezinți una dintre entitățile de mai sus, ești implicat în acțiuni legate de criză și COVID-19, te rugăm să creezi un cont pe newsman.ro și după aceea să ne anunți prin email pe scurt că ai nevoie de serviciu.

Odată ce am primit e-mailul de la tine, îțî vom trimite cu un cupon personalizat cu discount 100% la serviciul de newsletter pentru o perioadă de 3 luni. Scopul este acela de a te ajuta să-ți duci la bun sfârșit misiunea de informare și campaniile derulate (măsuri luate în contextul actual de criză, anunțuri, dispoziții etc).

Sperăm să aibă succes această inițiativă și să fie de folos cât mai multor ONG-uri, asociații și agenții ale guvernului. Împreună trecem mai ușor.


Comentarii recente

  1. Pingback: NewsMan susține entitățile implicate în lupta COVID-19 - ECOMpedia

Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile

Postat în Noutati si etichetat , , , , , , , , 1 comentariu