Regele marketing-ului de produs, conținutul foto-video de calitate

de Florina Coca Design
marketing-vizual-de-produs

Fenomenul de online-shopping a luat amploare la nivel mondial de la an la an, în prezent fiind aproximativ 24 de milioane de site-uri eCommerce active online, din 200 de milioane site-uri active (eCommerce + altele) și un total de 1,8 miliard de site-uri create (active și inactive), conform InternetLiveStats

În contextul actual, când piața e inundată de oferte, fiecare magazin online are nevoie să se diferențieze. O soluție ar fi să pui în centrul strategiei  de marketing experiența clientului și marketing-ul de produs.

Pariază pe conținutul foto-video în marketing-ul de produs pentru afacerea ta online

Dacă este ceva pe care poți paria că va funcționa oricând în comerțul online și te poți baza că te ajută să te diferențiezi de concurență, este conținutul foto-video de calitate. Acel conținut vizual care trezește emoții și creează o experiență memorabilă în mintea oamenilor. Și funcționează oriunde, pe site, blog, campanii de email sau social-media. 

În fond, așa suntem construiți, să transmitem vizual informațiile către creier. În loc de o pagină plină de text, preferăm automat o imagine sau un video. Și nu numai că preferăm vizual-ul, dar tot acela ne ajută să ne amintim mai mult și mai ușor informația. 

Spre exemplu, dacă avem un conținut mixt, text și foto, versus același conținut doar text, după 3 zile vom reține 65% din conținutul foto-text, fată de 10% când a fost fără imagine (“Brain Rules”, John Medina).

Conținutul de calitate foto-video comercial influențează decizia de cumpărare

În comerțul online, fotografiile și videoclipurile de produs sunt, alături de recenzii, factorul principal de influență a deciziei consumatorilor asupra achiziției de produse. Ca atare, dacă ai o afacere online, ar trebui să acorzi o mare importanță marketing-ului de produs, dacă dorești să oferi experiență de cumpărare adecvată clienților și să ai un traseu fluent de la percepție la vânzare

Un conținut foto-video de calitate în magazinul online este cu adevărat regele marketing-ului de produs.

5 motive pentru care merită să învestești în conținutul vizual de produs:

  • îi oferă clientului rapid o perspectivă de ansamblu asupra produsului;
  • ajută clientul să perceapă mai rapid valoarea produsului;
  • îi permite clientului să decidă mai rapid achiziția (ex. poate compara mai multe produse, în funcție de descriere, fotografii, video, recenzii etc);
  • îți înlesnește eforturile de promovare magazin online (fiind un conținut foto-video de calitate îl poți folosi oriunde în campaniile de marketing omnichannel);
  • te ajută să le oferi clienților o experientă de produs adecvată și implicit rămân mai mult pe site, ceea ce sporește gradul de conversii și implicit venituri (care este și obiectivul tău de altfel).

Așadar, dacă încă nu ai pus accentul pe conținutul vizual și marketing-ul de produs, acum e momentul să o faci. Clienții tăi merită să fie delectați cu un vizual plăcut și să primească experiența vibrantă mult așteptată. Mulțumirile lor se vor vedea în livrări, feedback și cifre.

Dubluve Studio, partener NewsMAN, te poate ajuta cu fotografii și videoclipuri de produs de impact

Se spune că o fotografie valorează cât o mie de cuvinte. Chiar valorează, poate nu o mie, ci zeci de mii, dacă ne referim la una profesionistă care susprinde acele oglindiri de impact ale produsului șicare trezește o emoție celui care o privește.  

Fotografiile bine realizate impresionează oriunde; atât pe site, cât și în orice campanie de marketing, fie că e vorba de anunțuri plătite sau trimiteri de newsletter. Acesta e rolul lor, de a atrage, a încânta vizual și a inspira oamenii.  

Fotografii și videografii de la Dubluve Studio (partener NewsMAN) pun accentul pe meticulozitate și atenție la detalii pentru a-ți oferi o fotografie curată și dinamică care-ți va pune în valoare produsele și te va ajuta 

Este pur și simplu o plăcere să te uiți la o fotografie de produs cu design curat, care surprinde cele mai fine detalii și te face să vibrezi prin dinamismul pe care îl inspiră. Astfel de fotografii profesioniste și de impact fac diferența în comerțul online.

Dacă vrei să încânți ochii vizitatorilor cu fotografii superbe de produs sau videoclipuri savuroase și să-ți creezi astfel o prezență online puternică, cu un conținut vizual delectabil, atunci alege serviciile de fotografie profesională și producție video Dubluve.ro.

În plus, dacă ești utilizator NewsMAN, ai 10% reducere la serviicile foto-video Dubluve .

Poți citi aici mai mult despre serviciile Dubluve Studio sau le poți solicita o ofertă personalizată, apăsând butonul de mai jos.

Sperăm că ți-au fost utile informațiile din articol și îți dorim să îți suprinzi plăcut audiența cu un conținut foto-video de impact :).


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile